Tid: onsdag 12 december 2018 kl. 07:30
Ort: Lund

Hållbarhet och nya affärsmöjligheter!

Den 12 december är du välkommen på Företagarboost i Lund. Jag kommer att prata om hållbarhet och nya affärsmöjligheter för dig i ditt företag! Handelsbanken bjuder på frukost. 🙂

Det pratas mycket om hållbarhet och social innovation. Många tror inte att det är något för dem, men det är vanligare och du har mer nytta av det än du tror! Samhället behöver den inneboende kraft som finns hos företagare för att ständigt utveckla och förbättra! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi står inför många utmaningar i vårt samhälle idag – frågor kring integration, urbanisering, ökande avfallsmängd, klimatförändringar – listan kan göras lång. FN har formulerat 17 mål för en hållbar värld, och jämsides med dessa uppstår nya verksamheter med nya affärsmodeller och affärsidéer.

Välkommen denna morgon för att fundera på om det du gör går att koppla an till de globala målen, eller hur du kan tänka nytt i din verksamhet. Vi kikar på vad social innovation/socialt entreprenörskap är, och hur det kan kopplas till hållbarhet.

Hållbarhet och nya affärsmöjligheter

Tid:
Onsdag 12 december kl 07.30-09.00

Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Anmäl dig här:
https://simplesignup.se/event/142433-foeretagarboost-haallbarhet-och-nya-affaersmoejligheter

Maria Kullberg är företagsutvecklare, processledare och projektledare. Hon har nyligen avslutat det EU-finansierade projektet Social Innovation Skåne som syftade till att skapa den struktur vi behöver i Skåne för att främja och stödja social innovation.

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 9/12!