Trestegsraket från KullbergUtvecklingEn trestegsraket från KullbergUtveckling tar din hemsida till högre höjder!

Vi arbetar gärna i en trestegsmodell när det gäller din hemsida.

För KullbergUtveckling är hemsidan ett viktigt led i verksamhetens utveckling. Det innebär att en bra hemsida behöver en stadig grund i vart du vill komma med din verksamhet.

Därför ingår alltid punkt 1 nedan om du vill ha en hemsida anpassad för just ditt företag.

 

1. Konsultation; verksamhetsutveckling med fokus på företagets hemsida

Konsultationen tar ca 1½ timme och ingår alltid när du beställer en hemsida från KullbergUtveckling. Du kan också välja detta samtal för att gå igenom din nuvarande hemsida – kanske är den så bra så att du bara behöver fixa till den för att stämma med var ditt företag befinner sig idag?

2. Skapande av en hemsida

Utifrån ovanstående konsultation tar jag fram en hemsida, byggd i WordPress, i samarbete med art director Carol Nordborg på Creative Madness.

3. Utbildning

Alla hemsidor byggs i WordPress, och målet är att du ska kunna redigera sidan själv när den är klar. Beroende på dina förkunskaper behöver du lite eller mycket utbildning för att känna dig trygg med detta. Enkla förändringar av t ex texter lär du dig mycket snabbt, medan andra saker kräver djupare genomgång. Är du lite händig med datorer finns också mycket att läsa sig till på nätet. KullbergUtveckling erbjuder såväl öppna utbildningar som privata specifikt utifrån dina behov.

Vill du ha allt får du ett paketpris, men du kan också plocka valda delar. Kontakta mig för mer information, eller en prisförfrågan.

Varianter av tjänsterna

Är det så att du endast vill ha hjälp med en grundinstallation av WordPress och en enkel mall, och vill stå för den personliga anpassningen själv, kan jag självfallet bistå även med detta.

Eller om det är så att du redan har en WordPress-hemsida och vill anpassa den efter dina behov och din verksamhet, så ordnar vi det.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.