Maria Kullberg om …

… företag, företagande och företagaren

Jag vill bidra till tillväxten i samhället. Jag börjar där jag står och arbetar med lokala småföretag som vill växa och utvecklas, men jag är tillgänglig för alla som vill ha min hjälp även på andra håll.

… utveckling

Jag är socionom (fil mag) med inriktning på grupper och organisationer, och har vidareutbildning i arbetsvetenskap med kompetensutveckling som inriktning. Kärnan för mitt intresse är människan i organisationen; chefen, den anställde, politikern, den enskilde brukaren. Genom att knyta samman dessa perspektiv skapas en helhet som blir ett konstruktivt redskap i verksamhetens utveckling!

För egen del är utveckling en livsnödvändighet. Den dagen jag står stilla i min utveckling börjar jag leta efter nya utmaningar och nya områden att lära mig. Jag vill utvecklas som människa och som företagare, och jag vill se mitt företag utvecklas.

… grupper

Jag började som barn- och ungdomsledare i slutet på 80-talet, och har utvecklat gruppledarrollen inom missbruksbehandling, kriminalvård och forskning. I företaget använder jag de erfarenheterna för att skapa kurser och utvecklingsmöjligheter. En trygg grupp har avgörande betydelse för lärandet.

… styrelsearbete

Jag har engagerat mig i planering och genomförande sedan tonåren och på den vägen har det fortsatt. Idag är jag aktiv i flera styrelser och planeringsgrupper. Det är alltid lika roligt att skapa goda verksamheter tillsammans med andra utifrån våra olika kompetenser!

… webb och sociala medier

Jag började bygga hemsidor 2001 och lärde mig html-kodning på egen hand. Idag tar jag till ett mer lättanvänt men kraftfullt verktyg – WordPress, men gillar att kunna gå in i koderna och justera det jag vill. Framförallt är det skapandet jag gillar. Och att kunna hjälpa andra företagare att nå ut med sina verksamheter. Jag var en early adopter av sociala medier och gillar de möjligheter som öppnas när man träffar människor man aldrig skulle ha mött annars! Världen blir liten på ett positivt sätt och nya dörrar öppnas!

… sig själv

Som person är jag positiv, engagerad och målinriktad. Jag bor med min man och våra två barn i Kävlinge i Skåne. Min fritid ägnas åt hem och trädgård och jag sjunger i kör. På senare år har jag tagit mod till mig och även börjat våga sjunga solo. Jag älskar att lära känna nya människor och ser ofta till att komma i situationer där jag får göra det!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.