Marknadsföring ska vara roligt att jobba med! Den ska leda dina kunder till dig, och det ska vara de kunder du har bestämt att du vill ha! Genom de budskap du använder lockar du till dig din målgrupp, och ser till att få förfrågningar inom precis det område du vill arbeta med.

Du kan aldrig tillgodose alla kunders behov, men genom att attrahera rätt kunder kan du påverka andelen nöjda kunder samtidigt som du själv får möjlighet att driva det företag du vill driva.

När jag håller workshop i kreativ marknadsföring pratar vi om grunderna i marknadsföring. Tänket bakom. Sen lägger vi stort fokus på att du som deltagare ska kunna spåna idéer kring vad som skulle passa dig, ditt företag och den typ av tjänst/produkt som du erbjuder.

Kreativ marknadsföring KullbergUtvecklingKreativ marknadsföring: Workshop

En halvdag med introduktion kring marknadsföring och idéskapande utifrån just dina förutsättningar.

Hur ska jag tänka för att få nytändning i marknadsföringen? Hur väljer jag kanal? Vilket budskap ska jag föra ut? Hur gör jag en målgruppsanalys?

Tid: 3½ timme vid ett tillfälle
Kostnad: ca 1 000 kr
Köp

 

Vilket är ditt budskap? Kreativ marknadsföringKreativ marknadsföring: Enskilt

Behöver du ett bollplank för din marknadsföring? Vill du bena ut det du gör i din verksamhet? Resonera kring hur du kan marknadsföra dig? Arbeta med din målgruppsanalys? Ditt budskap? Din kunskapsbank som du kan använda till kunskapsmarknadsföring? Paketering av tjänster/produkter?

Tid: 2½ timmar vid ett tillfälle
Kostnad: 1 790 kr
Köp

 

Rabatt?

När kurser hålls i samarbete med Kävlinge kommun ges rabatt för medlemmar i Kävlinges företagarföreningar samt grupp för målinriktad business. Skicka en intresseanmälan i formuläret nedan!

Vad behöver ditt företag?

[vfb id=’10’]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.