Nätverk Arbetslivet – kontakt, kompetens, perspektiv

Nätverk Arbetslivet är ett av KullbergUtvecklings större verksamhetsutvecklingsprojekt. Nätverket startade hösten 2009 utifrån en önskan om att uppmärksamma vårt arbetsliv mer. Vi vill verka för ett gott arbetsliv, för oss själva, för dig och alla andra. Detta är kärnan för allt vi gör, sen jobbar vi på flera olika sätt för att bidra till målet.

En sjöstjärna

Nätverket är organiserat som en sjöstjärna. Det finns en mittpunkt – kärnan jag skrev om här ovanför. Och det finns några olika armar som arbetar oberoende av varandra men hela tiden i relation mot mittpunkten, mot samma mål. Visste du att en sjöstjärna kan tappa en arm utan att ta skada och sen låta det växa ut en ny? Precis så är det med nätverket!

En av våra armar är våra fysiska träffar och workshops, en är vår blogg Ett Gott Arbetsliv där flera skribenter skriver om olika aspekter av arbetslivet, en tredje är vår aktivitet på facebook där vi har både en grupp och en sida. Vi har också en grupp på LinkedIn.

Varmt välkommen till Nätverk Arbetslivets hemsida för att läsa mer: arbetslivet.se

Längst ner på den här sidan finns flödet med de senaste inläggen från bloggen och hemsidan. Genom att klicka på länkarna där kommer du direkt till de inläggen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.