Summering Arbetslivets Dag 2015

Arbetslivets Dag 2015 – Ledarskap i accelererande värld

Konferensen Arbetslivets Dag 2015

Arbetslivets Dag 2015 ägde rum i Malmö den 12 mars, och var den tredje upplagan av den här konferensdagen. Arrangör är Nätverk Arbetslivet i samarbete med Malmö Högskola, och syftet med dagen är att skapa en mötesplats, en plattform för samtal om arbetslivet. 

Summering Arbetslivets Dag 2015

Temat för Arbetslivets Dag 2015 var Ledarskap i en accelererande värld, och inbjudna talare en blandning av forskare och konsulter. Nätverkets egen Lisbeth Rydén, EllErr Konsult, var moderator. Hon introducerade temat och höll samman den röda tråden.

Dagen hade totalt sex korta föredrag, eller inspel som vi kallar dem. Efter att ha lyssnat på tre inspel kunde deltagarna fritt välja en av tre workshopar på resp tema. Under eftermiddagen återkom motsvarande upplägg med tre nya inspel. Som deltagare får man alltså del av sex olika perspektiv på arbetslivets frågor, och kan fördjupa sig i två av dem. I pauserna finns möjlighet att möta andra arbetslivsintresserade och knyta kontakter.

Twitterflöde från Arbetslivets Dag 2015

Nedan kan du bläddra i Twitterflödet från dagen. Jag har varit med som arrangör men kunde inte medverka under själva dagen, så jag är glad att kunna ta del av lite av det som avhandlades på det här sättet. 🙂


Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)