Dags för vila!

Idag avbokade jag en heldagsaktivitet som jag sett fram emot länge och normalt sett hade njutit av. Jag skulle ha sjungit med en hel massa andra körsångare och det är alltid en lika mäktig och häftig känsla med det. Men nu kände jag att jag inte orkade.

Jag har en rätt hög arbetskapacitet och kan hålla igång ganska länge med många olika projekt. Men jag har också lärt mig att mina andningspauser är livsviktiga för att jag ska orka. Mina dagar av att göra ingenting. Vila. Kanske t o m ha lite tråkigt. Mysa med familjen. Pula i hemmet och glädjas över att skapa något litet, om så bara en hög med ren tvätt.

Idag är en sån dag. Jag lyssnar på kroppen, bromsar upp tempot och tar en paus för att kunna köra vidare med alla mina roliga projekt.

Jag gillar den här texten:

Var snäll mot dig själv. Det är inte lätt att vara lycklig när någon är elak mot dig hela tiden.

Att vila är mitt sätt att vara snäll mot mig själv just nu. Vilket är ditt sätt? Vad behöver du?

Lördagshälsningar!
Maria


Jag är med i bloggutmaningen #blogg100. det här är inlägg 21 av 100.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)