Inspirationsdagen #synligtforetag – live på bambuser och twitter

Torsdagen den 22 november ägnar sig 85 företagare åt att tänka och prata marknadsföring. Vi avslutar projektet Gör ditt företag synligt! Personligt varumärke på internet med en dag där vi bjuder på inblickar i vad vi har arbetat med under året. Inspirationsdagen #synligtforetag, som jag började kalla den när hashtagen satte sig. 🙂 Vi vill göra det roligt med marknadsföring och visa att man kan göra på många olika sätt. Jag ser fram emot en dag med sjudande liv och engagerade samtal kring alla möjliga sätt att göra sitt företag synligt!

Även om du inte är en av de 85 på plats kan du följa oss på  twitter (hashtag #synligtforetag) eller på bambuser (i min kanal under namnet arbetslivet). För att du verkligen ska hitta oss lägger jag in bambuserkanalen här så du kan hänga med live:

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)