Vice ordförande för Winnet Skåne

Nytt förtroendeuppdrag

Jag har varit ledamot i styrelsen för Winnet Skåne sedan två år tillbaka, och vid senaste årsstämman 29 mars fick jag förnyat förtroende. Tack för det!

Vid styrelsen konstituerande möte fick jag även förtroendet som vice ordförande. Det tackar jag för, och lovar göra mitt yttersta med verksamhetens bästa för ögonen!

Styrelsen

Ordförande i styrelsen är Katarina Erlingson (Erlingson Green Growth AB). Ledamöter är Olof Eriksson (Coompanion Skåne), Rebecka Eriksson (Briza Maxima AB), Carina Jönsson (CJ Consulting), Lars Persson (Simrishamns kommun) samt Per Simonsson (Sustainable Business Hub).

Ett kul gäng som kompletterar varandra fint kunskapsmässigt!

Anställda

Antalet anställda varierar efter mängden projekt och basverksamhet. Just nu har vi Linn Alenius som verksamhetsutvecklare och Matilda Kullebjörk som föräldraledig verksamhetsutvecklare, samt Amanda Mogensen som medlemskommunikatör. Oerhört kompetenta personer med gedigen kunskap om området!

Läs mer om dem här: winnetskane.wordpress.com/verksamhet

Vad är Winnet Skåne?

Winnet Skåne

Winnet Skåne är en nod för jämställd regional utveckling och tillväxt.

Vi är en medlemsorganisation som välkomnar organisationer, företag och privatpersoner som också vill bidra till jämställd utveckling. Hos sig själva eller runt om i Skåne.

Vi är paraplyorganisation för de nätverk och föreningar för kvinnor som finns runt om i Skåne, tidigare kallade lokala resurscentrum för kvinnor.

Vi arbetar med ett verksamhetsbidrag från Region Skåne, samt med projektmedel för de olika projekt vi bedriver.

 

Läs mer på hemsidan:
http://winnetskane.se

Följ på Facebook:
http://facebook.com/winnetskane

Winnet Skåne

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)