Tid: onsdag 20 maj 2015 kl. 08:30
Ort: Kävlinge

Inspirationsfrukost: Målinriktad business!

Nätverk för målinriktad business 2015Välkommen på ett frukostseminarium med inspiration kring hur du kan arbeta målinriktat i ditt företag. Förra tillfället var väldigt uppskattat, så här kommer ett nytt tillfälle för dig som inte kunde vara med då.

Det här är vårt bidrag för ökad tillväxt i skånska företag. 🙂 Genom att sätta mål för ditt företagande och systematiskt checka av dem, kommer du längre och snabbare framåt än om du låter vardagen trampa på. Skriver du ner målen ökar dina chanser att nå dem. Berättar du dessutom om dem för andra maximerar du möjligheterna ytterligare.

Plats:
Harriesalen, Kävlinge kommunhus, Kullagatan 2, Kävlinge (en trappa upp)

Kostnad:
Kostnadsfritt. Dock debiteras 160 kr + moms vid utebliven avanmälan.

Anmälan:
Nedan. Ange ev behov av specialkost – kaffe/te och frukostmacka ingår.

För den som är intresserad av att höra mer om gruppen nedan blir det tillfälle att stanna kvar och diskutera närmare kring tider och andra praktiska detaljer.

100% välkommen

KullbergUtveckling AB KÄVLINGE!


GRUPP 2 för Målinriktad business – Start efter sommaren!

Grupp 1 är i full gång och nu startar nästa grupp. Här tar du upp frågor som är aktuella i ditt företag just nu och får gruppens feedback. Istället för att fastna vid utmaningar i företaget kommer du framåt steg för steg. Vid varje tillfälle sätter du upp mål du vill nå till nästa träff. Betänk vad det skulle kunna göra för ditt företag under det kommande året!

Preliminär veckodag är torsdagar. De som anmäler sig först kommer att ha möjlighet att påverka tiden. Plats är Kävlinge kommunhus.

Läs mer och anmälan: Grupp för Målinriktad Business 2015-2016

Hör av dig om du har några funderingar!
Maria, 0701-45 37 00, maria@kullbergutveckling.se


Anmälan till Inspirationsfrukost 20 maj

Bokningen har stängt.

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kullbergutveckling.se/aktuellt/7/skane-innovation-week-samarbeta-mera-som-foretagare där du också kan läsa mer. […]

  2. […] morse hade Maria Kullberg ett av hennes berömda seminarier om målinriktat företag. Det var en specifik del som väckte stort intresse för mig som jag skulle vilja bygga vidare på, […]

  3. […] Varmt välkommen med ditt tävlingsbidrag! Det är några korta frågor att svara på, och det gör du här: Tävling för att fira nya hemsidan […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.