Tid: fredag 15 mars 2019 kl. 07:45
Ort: Landskrona

Hållbarhet och nya affärsmöjligheter!

Den 15 mars december är du välkommen på Företagarfrukost i Landskrona. Jag kommer att prata om hållbarhet och nya affärsmöjligheter för dig i ditt företag! Företagarna bjuder på frukost. 🙂


Det pratas mycket om hållbarhet och social innovation idag, och med det menas att vi behöver nya lösningar på de utmaningar vi har i samhället (integration, urbanisering, avfallsmängd, klimatförändringar…). Världens ledare har genom FN formulerat 17 globala mål för en hållbar värld, och jämsides med dessa uppstår nya verksamheter med nya affärsmodeller och affärsidéer.

Välkommen denna morgon att fundera på om det du gör kopplar an till de globala målen, eller hur du kan tänka nytt i din verksamhet. Den inneboende kraft som finns hos företagare för att utveckla och förbättra behövs! Ingen kan göra allt, men alla kan vara en del av lösningen.

Maria Kullberg, Kullberg Utveckling AB är företagsutvecklare, process- & projektledare. 2017-2018 projektledde hon det EU-finansierade projektet Social Innovation Skåne som syftade till att skapa den struktur vi behöver i Skåne för att främja och stödja social innovation. Hon är rådgivare för Lunds Nyföretagar Centrum och vice ordförande för Jämställd Utveckling Skåne.

Samtliga gäster kommer att få möjlighet att kort presentera sig själv och sitt företag. Det blir tid för mingel och nätverkande vilket är en viktig del på våra träffar. Glöm inte visitkorten!

Företagsfrukosten är öppen för alla intresserade inom näringslivet.

Företagarna bjuder på frukosten och den står framdukad från kl. 07.45. Föredraget börjar kl. 08.20.

Parkering bakom hotellet på plats 16-25, nya parkeringen längre upp på Östergatan, Flickskolans parkering eller på Brocksgatan.

Varmt välkomna!
hälsar
Företagarna Landskrona

Tid: 15 mars kl 07.45-09.00
Plats: Hotel Chaplin, Östergatan 108, 261 34 Landskrona
Kontakt: Ordförande Ina Zachhau, hotelchaplin@gmail.com, eller tel. 0418-163 35

Anmälan: foretagarna.se/event/syd/2019/mars/foretagarfrukost/

Hållbarhet och nya affärsmöjligheter