Var ska du synas?

Social Media Landscape 2012 KullbergUtveckling hjälper dig att göra din verksamhet synlig i de kanaler som står till buds i det sociala medielandskapet idag. Tillsammans tar vi fram en strategi för dig och ditt företag och jobbar igenom innehållsmässiga funderingar. Behöver du utbildning kan jag erbjuda det i mina favoritkanaler WordPress, Facebook och Twitter, för att nämna några.

Kostnadseffektivt!

Att använda sig av sociala medier i sin marknadsföring är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till potentiella kunder och att hålla kontakten med både dem och befintliga kunder. Själva användandet av kanalerna är gratis, men du lägger ner din tid och den ska du värdesätta! Så innan du kastar dig och ditt företag ut i de sociala ska du känna dig säker på att det är där du ska vara, och hur du ska göra. Lägg lite tid på att tänka igenom din strategi och du har igen det i det fortsatta arbetet!

Hur är det ställt med din hemsida?

Hemsidan är viktig

Att ha en hemsida är A och O för ett företag. De sociala medierna växer men fortfarande är hemsidan den kanal dit de flesta kunder går när de vill veta mer om vad du kan erbjuda. Kom ihåg att dina kunder googlar efter information vilket gör att du behöver vara sökbar på nätet.

Ett bra alternativ

Med WordPress får du en hemsida som är enkel för dig att redigera (och med utbildning kan du göra väldigt mycket själv). Den är dessutom lätt för sökmotorerna att hitta och indexera så att du blir hittad när någon söker efter din typ av tjänster eller produkter.