En flerstegsraket från KullbergUtveckling tar din hemsida till högre höjder!

Trestegsraket från KullbergUtvecklingFör KullbergUtveckling är hemsidan ett viktigt led i verksamhetens utveckling. Det innebär att en bra hemsida behöver en stadig grund i vart du vill komma med din verksamhet.

Vi arbetar i en flerstegsmodell när det gäller din hemsida. Steg 1 ingår alltid om du vill ha en hemsida anpassad för just ditt företag.

Vilken variant passar dig?

Är det så att du endast vill ha hjälp med en grundinstallation av WordPress och en enkel mall, och vill stå för den personliga anpassningen själv, kan jag självfallet bistå även med detta.

Vill du ha allt får du ett paketpris, men du kan också plocka valda delar. Kontakta mig för mer information eller en prisförfrågan.

Eller om det är så att du redan har en WordPress-hemsida och vill anpassa den efter dina behov och din verksamhet, så ordnar vi det.

 • Konsultation; verksamhetsutveckling med fokus på företagets hemsida

  Konsultationen tar ca 1½ timme och ingår alltid när du beställer en hemsida från KullbergUtveckling. Du kan också välja detta samtal för att gå igenom din nuvarande hemsida – kanske är den så bra så att du bara behöver fixa till den för att stämma med var ditt företag befinner sig idag?

 • Skapande av hemsida

  Utifrån ovanstående konsultation tar jag fram en hemsida, byggd i WordPress, i samarbete med art director Carol Nordborg på Creative Madness.

 • Utbildning

  Alla hemsidor byggs i WordPress, och målet är att du ska kunna redigera sidan själv när den är klar. Beroende på dina förkunskaper behöver du lite eller mycket utbildning för att känna dig trygg med detta. Enkla förändringar av t ex texter lär du dig mycket snabbt, medan andra saker kräver djupare genomgång. Är du lite händig med datorer finns också mycket att läsa sig till på nätet. KullbergUtveckling erbjuder såväl öppna utbildningar som privata specifikt utifrån dina behov.

 • Uppdatering av WordPress

  Vill du slippa tänka på uppdatering av programvaran överlåter du det åt KullbergUtveckling.