Marknadsför ditt företag genom Instagram!

Instagram är en växande kanal även för mindre företag. Genom att dela bilder och korta texter från ditt företags vardag ger du kunderna en inblick i verksamheten och får dem att lära känna dig och företaget. Det gör att du kommer lite högre upp i minnet – du blir ”top of mind” när din typ av tjänst/produkt behövs nästa gång. Använder du dig dessutom av #hashtag strategiskt så kommer du även att nå personer som inte redan följer dig = nya potentiella kunder.

 

Vill du ha en snabbstart för att komma igång kan du boka en enskild genomgång för det. Vi jobbar med:

  • Skapa en professionell profil
  • Lägga upp foton, beskära, använda filter
  • Att använda #hashtag strategiskt
  • Vilken typ av bilder ska ditt företag dela
  • Dela på Facebook/Twitter m fl
  • Nätverka via Instagram

Tänk igenom vad du vill lära dig och skicka gärna specifika frågor i förväg, så ska vi fånga upp dem!


Instagram för företaget: Wirketorp fick respons på några sekunder på sin första bildWirketorp kom igång med Instagram för företaget!

Så här säger Charlotta Stengard på Wirketorp Landsbygdshotell som fick en flygande start med hjälp av KullbergUtveckling AB våren 2015. 

 

Under ett effektivt och pedagogiskt upplagt möte med Alexandru under 1,5 timme fick jag svar på alla mina frågor om Instagram för mitt företag.

Jag hade ett privat Instagramkonto som jag inte använde, detta ändrade vi under mötet för att vara mer inriktat på mitt företag, och efter bara några sekunder så fick jag en förfrågan från en som ville boka rum för att komma ut till lugnet på Wirketorp över helgen!

Helt fantastiskt! Jag kan verkligen rekommendera Alexandru om du vill komma igång med Instagram för ditt företag, dels för användarbarheten och även för att du får en hel del marknadsföringstips på köpet.

Charlotta Stengard, Wirketorp Landsbygdshotell

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] det för företagssyften, vad man skall och inte skall göra samt hur det fungerar rent tekniskt. (Läs mer om det och boka här.) Den huvudsakliga funktionen med Instagram är hashtag, det vill säga denna rackaren -> […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.