Tid: tisdag 1 januari 2019 kl. 00:00
Ort: Lund

Ungefär en halvdag i veckan hittar du mig på Lunds NyföretagarCentrum, där jag erbjuder rådgivning till företag i uppstarts- eller omstartsfas. Du kan komma till oss med funderingar kring att starta företag, få bollplank kring din affärsidé, välja företagsform, bygga affärsplan och budget, prissättning eller annat kring företagandets värld. Vi har också mentorsprogram och intressanta seminarier med jämna mellanrum.

Vad du kan använda mig till

Vi kan prata om din digitala marknadsföring; allt från hur du ska tänka för att komma igång med marknadsföring till vilka kanaler du ska välja och hur du bygger ditt innehåll. Vi kan titta på praktiska detaljer som hur du använder Facebooks funktioner, hur du annonserar eller följer upp din statistik.

Jag har också kunskap inom hållbarhetsfrågor, social innovation, socialt företagande och samhällsentreprenörskap. Välkommen med dina funderingar kring hur du kan koppla på ett hållbarhetstänk till din affärsmodell för att attrahera en alltmer medveten kundgrupp.

Här kan du läsa mer om rådgivningen i digital marknadsföring, och du hittar även en vägbeskrivning:
Rådgivning i digital marknadsföring, Lund

Boka

Du bokar tid genom formuläret på http://lnc.ideon.se. Där hittar du också datum för våra starta eget-kurser som är en bra introduktion till hur du kan starta.

Rådgivningen är kostnadsfri tack vare NyföretagarCentrums stödföretag, och du har möjlighet att komma till mig tre gånger.

Ideon Alfa/Agora, från busshållplatsen Ole Römers väg