Ideon Alfa/Agora, från busshållplatsen Ole Römers väg

Rådgivning i digital marknadsföring, Lund

Rådgivning kring ditt företags digitala marknadsföring

Du vet väl att jag erbjuder rådgivning i digital marknadsföring på Lunds NyföretagarCentrum? Där finns jag ett par dagar i månaden sedan två år tillbaka (d v s sedan hösten 2015). Avsikten är att hjälpa just dig utveckla ditt företag!

Tillsammans skapar vi livskraftiga företag - Rådgivning hos NyföretagarCentrum LundDu som har ett företag eller som är på gång att starta företag kan komma till mig för rådgivning och bollplank. Du kan komma med frågor om allt från vilka kanaler du ska välja till hur du skapar en strategi till konkreta tekniska frågor. Du behöver inte vara nystartad – rådgivningen ska också bidra till livskraftiga företag och därför välkomnas även du som varit igång ett tag.

För att fler företagare ska kunna utvecklas och fler företag ska växa erbjuder NyföretagarCentrum även rådgivning kring digital marknadsföring utöver den traditionella affärsrådgivningen.

Pelargoner utanför Ideon Alfa/Agora

Marknadsföringen är det som ska föra ditt företag framåt. Det är den som ska se till att du får de kunder du vill ha. Marknadsföring ska vara något roligt och lustfyllt – det är då den där gnistan tänds och det börjar lysa runt ditt företag. Men det kan vara lätt att fastna när tekniken bråkar eller när det blir alltför svårt att staka ut sina strategier på egen hand. Det är då jag är glad att kunna hjälpa till!

Hemsida

När det gäller hemsidor är vanliga frågor hur det fungerar med webbhotell och domännamn, vilka olika sätt det finns att bygga en hemsida, vad man kan göra själv och vad man behöver köpa. Jag är ofta bollplank i hur man ska strukturera menyn och vilket innehåll man ska ha för att få fram budskapet om ens tjänster eller produkter. Inte helt sällan bistår jag med tips och trix i WordPress, men gör gärna så gott jag kan även i andra verktyg.

Sociala medier

När vi kommer till sociala medier så är en viktig frågeställning vilka kanaler företaget ska synas i, och där är jag gärna ditt bollplank så att du hittar det som funkar för dig men också det som dina kunder använder. Vi pratar om kunskaps-/innehållsmarknadsföring för att ringa in vilken typ av innehåll du ska ha i dina olika kanaler. I de sociala medierna handlar mycket också om tekniken och det praktiska användandet, och jag hjälper dig att hitta rätt där.

Nyhetsbrev

Många tänker att nyhetsbrev är en döende kanal, men det stämmer inte. När du gillar avsändaren vill du läsa, eller hur? Jag hjälper dig gärna med hur du kan starta och planera för ett återkommande nyhetsbrev.

Boka!

Du bokar genom att höra av dig direkt till mig på 0701-45 37 00 (sms går bra om jag inte svarar). Mejla till maria @ kullbergutveckling.se eller skriv ett meddelande på Facebook.

Du kan också kontakta Edith Nykjär på

Vägbeskrivning till Lunds NyföretagarCentrum

Om man inte är van att hitta runt på Ideon så kan det vara en utmaning första gången. Jag brukar rekommendera att du tar lite extra tid på dig. Du vill inte missa din tid för rådgivning. 🙂

Gatuadressen är Scheelevägen 15 i Lund. Kommer du från det hållet gör du bäst i att gå runt huset på dess vänstra sida (alltså rakt fram mellan husen på bilden, det vita är Alfahuset). Runda huset så att du kommer till ingången där receptionen ligger.

Ideon Alfa Scheelevägen 15

Om du tar buss till hållplatsen som heter Ole Römers väg, kommer du till kortsidan på huset och går till höger och följer huset tills du kommer till receptionen.

Ideon Alfa/Agora, från busshållplatsen Ole Römers väg

Om du istället kommer med bussen till hållplats LTH eller ännu bättre John Ericssons väg, så är det denna vinkeln du kommer från. Du har alltså ingången med receptionen rakt framför dig.

Ideon Alfa Agora från John Ericssons väg

När du kommer in genom ingången vid receptionen går du rakt fram förbi den lilla Baristan och tar trappan upp.

Ideon Alfa Agora Barista

Gå in genom första glasdörren du ser och gå sedan direkt till vänster. Där ringer du på så kommer någon och öppnar för dig.

Lunds NyföretagarCentrum - Tillsammans skapar vi livskraftiga företag!

Varmt välkommen!
/Maria

 

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)