Gott Nytt 2017!

Gott nytt år!

Med hjärta för din verksamhet

I eftermiddag stack jag emellan med lite jobb i julledigheten. En röst jag inte hört på länge frågade efter hjälp med en hemsida. Min rekommendation blev faktiskt att prova en gratislösning för webbshop som första steg – det finns en del såna att välja på. När ekonomin är ansträngd gäller det att fundera på var man lägger sina kronor och det är inte säkert att en flashig köpt webbshop är nödvändig i uppstartsskedet av en ny verksamhet. Man kommer långt på att bygga en enkel variant av ett ”visitkort”, en plats där man hittar kontaktuppgifter och en kort beskrivning av vad som erbjuds. Och vill man kunna sälja saker över nätet kan man nyttja de enkla gratisvarianter som finns (t ex tictail.com). Det kräver mer än man tror att konfigurera en webbshop och pengarna springer snabbt iväg.

Är inte den efterfrågade tjänsten det jag uppfattar som det som behövs vill jag heller inte sälja den. Det är det jag menar med ”– med hjärta för din verksamhet”. 😃

Spännande saker på gång!

När vi lagt på luren kom ett roligt besked angående ett spännande uppdrag. Inget är klart än men vi kommer att ta nästa steg på vägen. Kan bli ett kul 2017 om saker faller på plats! 👍😃 Jag brukar så här års blicka tillbaka på det gångna året och framåt på det nya, för att sätta tankar på pränt om vad jag vill uppnå. Men jag tror jag låter det vänta lite den här gången. 😊

Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år! Fira dina framgångar det gångna året och planera för nya!

Antingen blir det succé eller så blir det framgång. ✨

Allt gott!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)