KullbergUtveckling år 2013

2013 blir ett roligt år för KullbergUtveckling!

Detta året har jag en hel del roliga saker på gång! Det är ju förresten därför jag är egen företagare – för att kunna ha roliga saker på gång. 🙂
KullbergUtveckling 2013

Vässa Ditt Företagande!

Ett större uppdrag som blev klart strax innan jul, är att jag kommer att stå som projektledare för Vässa Ditt Företagande. Det är ett projekt som drivs av Herbert FelixInstitutet i Eslöv, finansierat med medel från Tillväxtverkets satsning Främja Kvinnors Företagande. Idékläckaren bakom projektet är Tanja Parkkila från Dolda Jobb, och tillsammans har vi tagit fram den form som projektet har nu.

Kursdatum:
Vi startar 28 februari 2013 och avslutar 28 november. Sammanlagt får du tio gruppsammankomster och fyra enskilda samtal kring ditt företagande. Vi jobbar med företagets personliga varumärke, grafiska profil, hemsidan och sociala medier, ekonomi och försäljning.

Snart kommer mer information. Så länge kan du läsa mer här: Vässa Ditt Företagande 2013 – evenemang på facebook.

Plats:
Medborgarhuset i Eslöv

Anmälan: 
Gör du till mig på maria@kullbergutveckling.se eller 0701-45 37 00. Hör gärna av dig om du har några frågor kring projektet eller dess upplägg och innehåll.

Facebook för företagare – Folkuniversitetet Malmö

Facebook - KullbergUtveckling utbildar27 februari startar en kurs för dig som på allvar vill lära dig använda Facebook för ditt företags marknadsföring. Vi arbetar igenom alla funktioner och inställningar och ser till att din privata profil blir professionell och att du känner dig trygg med vem som kan se vad och hur du använder din profil. Vi startar/vidareutvecklar en facebooksida för ditt företag och jobbar med hur du kan skapa ett innehåll som attraherar dina potentiella kunder.

Det här är en kurs med stort fokus på ditt företag, och där du har gruppen till feedback och inspiration. Du har med dig din dator och vi varvar genomgångar med eget arbete.

Kursdatum:
27/2, 6/3, 13/3, 27/3
Kl 09.00-12.15 varje gång

Plats:
Folkuniversitetet, Regementsgatan 4 i Malmö

Anmälan:
folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Data-IT/Officepaketet/Malmo/Facebook-for-foretaget/ 

Marknadsföring för småföretagare – Folkuniversitetet Malmö

Kursplanen för denna kursen är under framtagande. Kom gärna med önskemål om vad du skulle vilja se på en sådan här kurs! Tanken är att du som företagare ska få med dig idéer och kunskap för att kunna lyfta din marknadsföring ett snäpp. Vi jobbar med hur just du kan marknadsföra ditt företag!

En kurs för dig som själv står för företagets marknadsföring!

Kursdatum:
Planerad start v 11-12. Ca fyra tillfällen.

Plats:
Folkuniversitetet, Regementsgatan 4 i Malmö

Anmälan:
folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Ekonomi-Marknadsforing/Marknadsforing/Malmo/Marknadsforing-for-smaforetagare-NYHET

Vilket är ditt budskap?

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)