Utvecklingshäxan brinner för utveckling :)

Coola häxgänget hos ’100% Charlotte’

Supertorsdag: Fullmåne för påskkäringar - Utvecklingshäxan

Utvecklingshäxan brinner för utveckling (Bilden kommer från Charlottes blogg)

Jag är lite stolt, för jag får vara med och hänga med ett riktigt coolt häxgäng. Ett gäng som Gudinnehäxan Charlotte Rudenstam har samlat ihop på sin nya blogg 100% Charlotte nu lagom till påsk. Så nu kan jag titulera mig utvecklingshäxa. 🙂

”Utvecklingshäxan Maria Kullberg, som bidrar till att ditt företag blomstrar.”

Jag är glad för mitt häxnamn. Utveckling är sannerligen den röda tråden i allt jag gör. Jag själv vill ständigt växa och utvecklas och jag blir glad av att se andra göra detsamma, oavsett om det är blommorna i min trädgård eller människorna i de företag och arbetsplatser jag jobbar med. Extra roligt är verksamhetsutveckling eftersom den utveckling vi arbetar med då kan påverka så många andra.

Så utvecklingshäxan – det är jag. 🙂

Läs hela inlägget med alla sköna häxor här:
Supertorsdag: Fullmåne för påskkäringar

Glad påsk, alla häxor och ni andra där ute!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)