Hundfix by Em - hundhalsband

Hundfix by Em – sommarlovsentreprenör Emelie Andersson

Företagarintervju

Hundfix by Em bakar sockerfria hundkex, tillverkar unika hundhalsband och tar hand om din hund medan du gör sommarutflykter. Läs om sommarlovsentreprenören Emelie Andersson – en kreativ företagare med hundens bästa för ögonen!

Hundens bästa för ögonen – Hundfix by Em

Emelie Andersson, Hundfix by EmVem är Emelie Andersson på Hundfix by Em?

Jag är en tjej på 19 år som har ett stort djurintresse. Jag tycker mycket om hundar och vid två tillfällen har jag praktiserat på en hundkennel med ett trettiotal underbara hundar.

Vad gör ditt företag?

Jag tillverkar måttbeställda hundhalsband och bakar sockerfria kex som finns att beställa från min hemsida. Företaget erbjuder även hundpassning och rastning.

Vilka kunder vänder du dig till?

Hundägare kanske vill prova en ny godbit eller ge sina hundar ett nytt halsband i sommarpresent. Jag vänder mig till hundägare som inte har möjlighet att ta med sig vovven på en dagsutflykt till t.ex. stranden eller affären och till de som inte har tid eller orkar med promenader i sommar.

Vad fick dig att vilja bli sommarlovsentreprenör?

Jag ville vara aktiv och göra något produktivt. Hundpassning är ett behov som uppkommer varje sommar och att hjälpa andra ser jag som ett stort plus i kanten.

Vad är roligast?

Det roligaste med att vara sommarlovsentreprenör är att få möjligheten samt grunden för att starta upp ett eget företag, något jag förmodligen inte gjort annars. Det är väldigt kul att vara med om utvecklingen från tanke till produktion.

Vilka sätt att marknadsföra dig planerar du att använda?

Jag har en hemsida som jag lagt ner väldigt mycket tid på och företaget finns på facebook. Jag har delat ut flyers och satt upp lappar om företaget.

Hundfix by Em

 

Kontakt

Emelie Andersson

Hundfix by Em

Hundhalsband kan skickas mot porto. Hundpassning och rastning inom Kävlinge, Furulund, Gryet, Lackalänga samt Stora Harrie.

E-mail: hundfixbyem@gmail.com

Hemsida: www.hundfixbyem.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/hundfixbyem

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fler bilder hittar du på hemsidan: www.hundfixbyem.wordpress.com!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Denna länken leder till KullbergUtveckling AB som intervjuat mig om företaget Hundfix by Em. http://kullbergutveckling.se/hundfix-by-em-sommarlovsentreprenor-emelie-andersson/ […]

Kommentering är stängd.