Nätverk för målinriktad business 2015

Utveckla företaget tillsammans med andra!

Nätverk för målinriktad business

Välkommen att utveckla företaget målinriktat med stöd av andra!

Genom att sätta mål för ditt företagande och systematiskt checka av dem, kommer du längre och snabbare framåt än om du låter vardagen trampa på. Skriver du ner målen ökar dina chanser att nå dem. Berättar du dessutom om dem för andra maximerar du möjligheterna ytterligare. Feedback och support kommer på köpet.

KullbergUtveckling startar nätverk

KullbergUtveckling startar ett nätverk där du kan arbeta med utvecklingen av ditt företag tillsammans med andra.

Nätverk för målinriktad business 2015Vi träffas en gång i månaden för att arbeta med målen för ditt företag. Du tar med dig frågeställningar som är aktuella i ditt företagande, beskriver dessa för gruppen och får deras feedback och frågor som för dig vidare i tankarna. Vi avslutar varje tillfälle med att sätta upp nya mål.

Träffarna är strukturerade för att få effektivt använd tid. Gruppen är fast för att skapa trygghet och förtroende. Vi har tystnadsplikt gentemot varandra för att du ska kunna lufta dina funderingar.

Utöver de strukturerade träffarna finns Facebookgrupp för nätverkande och feedback, och en frivillig lunchträff som ligger mittemellan de strukturerade träffarna. Lunchen är till för nätverkande och kommer inte att ha någon agenda.

Beroende på intresse kommer en grupp att starta i Kävlinge/Löddeköpinge och en i Malmö. Grupperna blir maximalt 15 personer stora. Du får garanterat mest ut av nätverket om du kan komma på varje träff, men vi har ingen närvaroplikt.

Vem kan utveckla företaget i det här nätverket?

Det här passar män som kvinnor, nystartade som väletablerade företagare. Det passar både dig som är soloföretagare och dig som har anställda. Det du har gemensamt med övriga i gruppen är att det är du som behöver fatta de strategiska besluten, göra planeringen och sköta genomförandet.

 

Börja där du står

Använd det du har

Gör det du kan

Anmälan

Tycker du att det låter intressant anmäler du dig i formuläret på eventsidan eller till maria@kullbergutveckling.se, 0701-45 37 00. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar!

– Ladda ner inbjudan som pdf: Nätverk för målinriktad business 2015

Välkommen!

Maria Kullberg
Verksamhetsutvecklare, KullbergUtveckling AB

 

Mål är drömmar som har fått deadlines!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
3 Kommentarer
 1. Aryel Walett
  Aryel Walett says:

  Vilket välbehövligt nätverk, Maria! Här fångar du upp ett behov som finns hos så många! Har du något maxantal?
  Måste man vara med från början eller är det möjligt att hoppa in senare under våren?

  Varför jag frågar är för att jag gärna vill tipsa om detta till de av mina företagskunder som behöver jobba med sin business på detta sätt.

  Kram!

  • Maria Kullberg
   Maria Kullberg says:

   Hej Aryel!
   Ja, det är nätverket jag själv hade velat ha. 🙂

   Jag kommer att ta in maximalt 15 deltagare i varje grupp. Det känns viktigt att inte vara för många för att hinna med på ett bra sätt.

   När det gäller att komma in när gruppen har startat, så får det bli från fall till fall och beroende på hur lång tid som förflutit. Det mesta går att lösa, men jag tror definitivt man har mycket att vinna på att vara med från start. 🙂

   Kram tillbaks!

   • Aryel Walett
    Aryel Walett says:

    Tack för snabbt svar Maria! Jag kommer att tipsa om dig både här och där! Och som du säger – man vinner på att vara med från start!

    Ha en trevlig helg!

Kommentering är stängd.