Vässa Ditt Företagande. Ny start september 2013!

Vässa Ditt Företagande! Med början efter sommaren!

Herbert Felixinstitutet

Herbert Felixinstitutet

Jag är projektledare för projektet Vässa Ditt Företagande vid Herbert Felixinstitutet i Eslöv. Det är ett projekt för utveckling av kvinnors företagande, huvudsakligen finansierat med medel från Tillväxtverket. Just nu jobbar 13 kvinnor med utvecklingen av sina företag och sitt företagande.

Det är bland det roligaste jag vet, och det känns som en förmån att få följa med på alla dessa resor där jag bidrar med det jag kan för att få fart framåt. Mitt mål är att så många som möjligt ska komma vidare i sina företag på ett sätt som de själva tror på och trivs med.

Konstruktivt lärande och växande

Det jag ser som min stora uppgift i projektet är att gruppen kommer samman på ett sätt som möjliggör konstruktivt lärande och växande. För det krävs lite ordning och reda; struktur och trygghet och en röd tråd. Jag är med på alla träffar just för att stå för den röda tråden. De som gått kurs för mig vet att jag har vissa saker jag inte ruckar på, som incheckning och utcheckning (ett bra verktyg för inlärning och gruppdynamik). Just eftersom jag ser min uppgift så i projektet, blev jag så oerhört glad när jag hittade detta bland mina meddelanden efter senaste träffen:

God morgon! Vill bara säga att efter varje projekttillfälle tänker jag på dig och på vilken proffsig projektledare du är. Du knyter ihop säcken, får alla att synas och höras, och är ständigt glad och trevlig! Du utstrålar värme och gedigen kunskap och jag är jätteglad över att få ingå i gruppen.

Ha en trevlig helg! Kram

Fridha Henderson på Didacta


Är du också sugen på att utveckla ditt företag?

Varmt välkommen med din intresseanmälan till höstens omgång! Vi planerar att dra igång den 18 september. Kvinnor med utländsk bakgrund (antingen själv eller någon förälder född utomlands) har förtur till platserna, men du är välkommen oavsett bakgrund. Vi jobbar med ditt personliga varumärke, din grafiska profil, ekonomi, försäljning, hemsida och sociala medier. För att knyta ihop säcken avrundar vi med en Inspirationslunch där du får möjlighet att visa upp ditt företag (om du vill).

>>> Till intresseanmälan!


Vårens goa gäng!

Här är (nästan) hela det härliga gäng jag har förmånen att arbeta med! Bakom kameran står Carol Nordborg, Creative Madness, som stod för programmet vid vårterminens sista träff den 23 maj. Hon bjöd på en inspirerande och kreativ workshop kring företagets grafiska profil. Jag kan varmt rekommendera Carol när du vill ha hjälp att lyfta det grafiska uttrycket i företaget.

 

Vässa Ditt Företagande. Grafisk profil 23 maj 2013. Foto: Carol Nordborg, Creative Madness

Vässa Ditt Företagande. Grafisk profil 23 maj 2013. Foto: Carol Nordborg, Creative Madness

 

Jag hoppas få se dig till hösten!
/Maria

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)