Alexandru Järmenson

Alexandru Järmenson – nytillskott hos KullbergUtveckling!

Praktikant hos KullbergUtveckling AB

I måndags fick jag sällskap av en praktikant som kommer att följa mig i arbetet under tre månader framöver. Han heter Alexandru Järmenson, är 22 år och bor i Kävlinge. Vi håller som bäst på att forma vårt samarbete och vårt upplägg av dagarna, och har några dagar med intensivt fokus på introduktion just nu. Vi har börjat med att grotta ner oss i WordPress, och hoppas att Alexandru ska kunna hjälpa er så småningom!

För mig blir det en omställning att planera för en person till, och en rolig utmaning att dela med mig av mina kunskaper. Dessutom har jag redan lärt mig några nya saker som jag inte visste innan. 🙂

Alexandru Järmenson

 

Vem är Alexandru?

En skämtsam kille med en bitter humor. Jag gillar att jobba och göra nytta för andra. Det är något jag fått med mig från när jag var liten. Jag växte upp hos min mormor och morfar i en by i Rumänien. De drev en bondgård och jobbade samtidigt som lärare båda två. Jag hjälpte till på gården och i trädgården. När jag var omkring tio år kom jag till Sverige med min mamma.

Vad säger dina vänner om dig?

De skulle nog säga att jag är en person som skämtar mycket, och att jag är en person som ställer upp när det behövs. Jag hjälper gärna vänner med datorproblem, och när det kommer till datorspel så är jag den som kan beskriva hur man ska göra för att komma rätt på olika ställen. I skolan hjälpte jag ofta vänner att förstå det som sagts på lektionerna. Det händer också att vänner kommer till mig för relationssnack.

Vad har du gjort i ditt liv som du är stolt över?

Jag har tagit dykarcertifikat! När jag gick i gymnasiet stod jag på mässor och berättade om skolan, och det var väldigt roligt. Det trivdes jag med! Jag har jobbat en del med försäljning och tycker det är roligt. Jag är också glad för att jag har lätt för att lära mig språk! När jag kom till Sverige lärde jag mig snabbt svenska. Jag kan tyska, engelska, rumänska och svenska.

Vad gör du om sådär fem år?

Ibland tänker jag att jag vill flytta till USA, bygga upp ett nytt liv. Ett nytt hem och jobb. Jag vill nog prova att ha eget företag. Jag är sugen på att jobba själv även om jag inte vet vad det skulle vara med riktigt än.

Vad ska du göra hos KullbergUtveckling?

Jag hoppas kunna hjälpa till med det jag kan, och lära mig så mycket som möjligt. Det verkar spännande, det här med utveckling. Utveckling av hemsidor, företag, människor. Jag tänker att jag kommer att utveckla mig själv samtidigt. Jag kommer att börja med att bygga en hemsida i WordPress till mig själv, för att lära mig och för att kunna visa upp vad jag kan. Sen hoppas jag kunna hjälpa till i andra uppdrag och få referenser på det viset. Det verkar roligt att jobba med utbildning, så det hoppas jag också kunna göra. Jag har alltid tänkt att jag vill bli lärare.


Jag är med i bloggutmaningen #blogg100 och intervjun med Alexandru Järmenson är inlägg 18 av 100.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] man har fått en artikel om sig själv, inget dåligt med det, men konstigt. Den finns att läsa här och jag tycker ni bor läsa den, så att resten av inlägget är mer begripligt, iväg med er! […]

Kommentering är stängd.