Arbetslivets Dag 2014 – mötesplats för arbetslivets frågor

Välkommen till Arbetslivets Dag 2014!

Skånes nya mötesplats för arbetslivets frågor

Torsdag 3 april 2014, kl 08.30-16.30
Ubåtshallen, Malmö Högskola

Arbetslivets Dag 2014Samtidigt med att jag påbörjade startprocessen för mitt företag under 2007, började jag skriva artiklar i ett forum på nätet. Det blev embryot till det som är den ideella föreningen Nätverk Arbetslivet idag. Tanken var att lyfta frågor som hade med arbetslivet att göra. Om jag tyckte det var intressant fanns det säkert någon mer som tyckte det, tänkte jag, och skrev på i det öppna.

Artiklarna ligger kvar, men forumet är inaktivt numera. Istället har vi en blogg där vi har ett nytt inlägg i stort sett varje dag måndag-fredag. Och en Facebooksida och –grupp. Och Twitter.

För ett drygt år sedan kände vi att vi ville skapa något större sammanhang för att lyfta de här frågorna. Vi skapade Arbetslivets Dag! Nu den 3 april 2014 genomför vi den andra upplagan av dagen, och hoppas att du vill göra oss sällskap!

Den här dagen samlas människor för att lyssna på inspel/föredrag, för att diskutera utifrån egna tankar och erfarenheter och för att möta andra med liknande intressen. Det var en mycket kreativ dag med god stämning och givande samtal förra året, och det tänker vi upprepa en gång till.

Under förmiddagen bjuds det på tre inspel (vi kallar föredragen så – se det som en boll som spelas in på plan, som du sedan kan välja att plocka upp utifrån dina egna tankar och intressen), och därefter tre parallella workshops. Efter en trevlig lunch på restaurang Glasklart kör vi samma koncept en gång till innan vi avslutar dagen med ett gemensamt föredrag om Härskartekniker.

Du som läser detta och blir sugen på att komma på Arbetslivets Dag får väldigt gärna höra av dig till mig på maria@kullbergutveckling.se, så ska du få en kod av mig som ger dig 300 kr i rabatt. Ordinarie deltagaravgift är 1 295 kr. Anmäl dig sedan på länken här!

Varmt välkommen hälsar jag tillsammans med resten av projektgruppen för Arbetslivets Dag!


ARBETSLIVETS DAG 2014 | FÖREDRAG 2014 | ANMÄLAN 2014

Jämställdhetsintegrering | Ungdomsarbetslöshet | New Public Management
Styrning av vården | ADHD i arbetslivet | Lean & ledarskap | Härskartekniker


Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)