God Jul – ett riktigt gott 2015

Ett riktigt gott 2015!

Mitt slut på företagaråret blev inte helt som beräknat – hösten började med ett brutet nyckelben och slutade med en långdragen virushistoria som ännu inte gett sig. Men när jag summerar 2015 så är det ett fantastiskt år jag lämnar bakom mig med många nya roliga uppdrag påbörjade!

Inte minst två styrelseuppdrag som ger mig möjlighet att bidra med min specialkunskap och få betalt för det. Det är en glädje när ens kompetens nyttjas fullt ut och jag samtidigt ser en verksamhet stärkas av det!

Jag har från i höst ett fast uppdrag hos Lunds NyföretagarCentrum där jag håller rådgivning inom digital marknadsföring. Fantastiskt roligt att bidra till livskraftiga företag på så vis!

Året har så klart innehållit både enskilda kunder, kurser och föredrag. Gruppen Målinriktad Business ligger mig lite extra varmt om hjärtat eftersom jag får följa deltagarna under så lång tid. Men alla möten med företagare och företag är lika spännande och min utmaning är att ständigt hitta det jag kan bidra med för att hjälpa var och en framåt!

Ett stort tack för alla roliga uppdrag, givande samarbeten och intressanta möten jag haft med er under 2015!

Känn dig träffad! 👍

Jag hoppas på mycket mer av samma sak under 2016! Men först en riktigt riktigt god jul till mig och till dig! 🎅

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)