Inspirationslunch: Vässa Ditt Företagande 28 november

Välkommen till en dag med inspiration kring företagsutveckling!

Tid:
Torsdag 28 november 11.30-14.00

Plats:
Medborgarhuset, Södergatan 29 i Eslöv. Ett stenkast från tågstationen. Kostnadsfri parkering precis intill.

Kostnad:
100 kr, betalas på plats, ta gärna med jämna pengar.

Anmälan:
Senast tisdag 26 november i formuläret nedan.

(Det är nästan alltid någon som blir sjuk, så kommer du sent med din anmälan så kan det säkert funka. Men skicka då ett sms till mig istället på 0701-45 37 00, så jag säkert ser det.)

[vfb id=5]

Vi företagare tenderar (av naturliga skäl) att fokusera på arbete som ger pengar in i kassan närmaste tiden. Det är lätt att bortprioritera tiden för att fundera över verksamheten på längre sikt. Hur vill jag att mitt företag ska se ut om ett par-tre år? Vad vill jag åstadkomma det kommande året? Vem är min önskade kund och hur ska jag göra för att nå dem?

Vässa Ditt Företagande. Grafisk profil 23 maj 2013. Foto: Carol Nordborg, Creative Madness

Första gruppen inom projektet Vässa Ditt Företagande påbörjade sitt utvecklingsarbete i januari 2013, och nu är det dags att knyta ihop säcken och sammanfatta resan. Vi bjuder in dig, företagare, till en dag med utställning, föredrag, bilder och berättelser.

Vi vill inspirera kring vad du kan göra för din egen utveckling!

Följ oss och se vem som kommer!

Följ evenemanget på Facebook så får du mer information efter hand, och bjud mer än gärna in dina vänner som driver företag eller funderar på att starta.

Herbert Felix Institutet

Projektet Vässa Ditt Företagande drivs av Herbert Felixinstitutet i Eslöv och är till för kvinnor som vill utveckla sina företag.

Till inspirationslunchen är alla välkomna, oavsett kön och oavsett om du driver företag, funderar på att starta ett eller bara är allmänt intresserad.

 

PS:
Grupp 2 i projektet håller motsvarande lunch måndag 19 maj 2014. 🙂

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Anmälan:  Din Formella Anmälan behövs senast 26 november här: Anmälan till Inspirationslunch Vässa Ditt Företagande 28 november […]

Kommentering är stängd.