Facebook för företaget. Folkuniversitetet Malmö. Start 12 nov.

Facebook för företaget

En kurs för dig som vill lära dig använda Facebook för företagets marknadsföring. Vi arbetar igenom funktioner och inställningar och ser till att din privata profil blir professionell och att du känner dig trygg med vem som kan se vad och hur du använder din profil. Vi startar/vidareutvecklar en facebooksida för ditt företag och jobbar med hur du kan skapa ett innehåll som attraherar dina potentiella kunder.

Det här är en kurs med stort fokus på ditt företag, och där du har gruppen till feedback och inspiration. Vi jobbar mycket med vilken typ av kommunikation som passar just ditt företag. Du har med dig din dator och vi varvar genomgångar med eget arbete.

Kursens innehåll:

Facebook. Kurs med KullbergUtveckling1. Professionell privat profil

  • Nätverka på Facebook
  • Dina sekretessinställningar
  • Begrepp & funktioner

2. Skapa och bygg upp din företagssida

  • Inställningar och funktioner
  • Skapa evenemang, tävlingar, extra innehåll
  • Analysera din sida och tolka din statistik
  • Din kunskapsbank

3. Facebook på din hemsida

  • Delaknappar och like box

 

När vi avslutar kursen ska du ha kommit en bra bit på väg till att ha en professionell användning av Facebook för företaget. Du känner till möjligheterna med dina inställningar så att du kan nätverka på ett effektivt sätt och du har grepp om hur du kan göra för att marknadsföra ditt företag.

Praktiska detaljer

Kursdatum:
12/11, 19/11, 26/11, 3/12
Kl 08.45-12.00 varje gång

Plats:
Folkuniversitetet, Regementsgatan 4 i Malmö

Kostnad:
2 800 kr

Anmälan:
http://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Data-IT/Officepaketet/Malmo/Facebook-for-foretagare/

Evenemang på Facebook:
https://www.facebook.com/events/656200391077499/

Kursledare:
Maria Kullberg är verksamhetsutvecklare och arbetar med småföretagare som vill utveckla och utvecklas. Hon använder gärna hemsida och sociala medier som verktyg. När du där börjar formulera vad ditt företag gör och vad du kan erbjuda startar en kreativ process som kommer att återspeglas i din verksamhet. Maria Kullberg är projektledare/kursledare i projektet ”Vässa Ditt Företagande” vid Herbert Felixinstitutet i Eslöv och har tidigare arbetat med projekt som ”Gör ditt företag synligt! Personligt varumärke på internet” under 2012 samt ”Nå affärsmålen med livet i balans” 2010. Hon håller kurser i bl a marknadsföring för småföretagare, WordPress, Facebook och skriva för webben.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)