Diplom

Vi har en vinnare!

Tävlingen är avgjord!

Igår var sista tävlingsdagen, och idag annonserades vinnaren vid morgonens frukost för målinriktad business.

Priset var en timme med mig att använda till det man själv önskar. Jag kan hjälpa till att hitta och formulera visionen för ditt företag, fokusera på mål för företaget, tänka till kring dina budskap, utformningen av dina tjänster eller din marknadsföring, hjälpa dig med tekniken i WordPress eller de sociala medierna. Du kan även använda mig till strategitänket bakom hemsidan eller hur du kan skriva för att både besökare och sökmotorer ska gilla den.

DiplomJag vill verkligen tacka er för era bidrag i tävlingen, allihopa! Det var fantastiskt roligt att läsa era tankar om vad ni vill utveckla i företagen, och jag vill självklart hälsa er varmt välkomna till mig.

Ni får alla ett presentkort på halva priset på en timme med mig.

Vinnaren är…

Det vinnande bidraget är ett företag vars önskan triggade mig lite extra. Ja, det var en utmaning! sa jag när jag läst den. Men du gillar ju utmaningar, svarade Alexandru (som är KullbergUtvecklings praktikant).

Så sant, så sant. 🙂 Så vinnaren är:

– Gunilla Radu från Tränahjärnan & Klaraskolan!

Klaraskolan Gunilla RaduGunilla Radu arbetar med neurofeedback som ger människor t ex med ADHD, migrän eller posttraumatisk stress en möjlighet att träna hjärnan. Efter en serie av behandlingar känner både barn och vuxna av en skillnad med ökad koncentrationsförmåga bland annat. Du beskriver bäst själv så du får gärna skriva en kommentar här och berätta mera, Gunilla!

Frågorna som skulle besvaras för att delta i tävlingen var:

  1. Vad menar Maria med ”Målinriktad Business”?
  2. Vad vill du få gjort i ditt företag inom det närmaste halvåret?
  3. Vad skulle du vilja använda timmen till om du vann?

Gunillas svar löd så här:

  1. Målinriktad business: att med hjälp av en grupp individer få ”en extra motor” i företagandet för att snabbare komma mot mitt företagsmål.
  2. Ha bestämt ATT och HUR jag ska kunna dubbla min verksamhet, d v s två ”Stolar” med neurofeedback istället för en.
  3. Konkretisera målet och ta fram 3-5 steg för det kommande halvåret/året.

Grattis Gunilla! Varmt välkommen att boka en tid, så ska vi ge dig en skjuts framåt. 🙂 Du får även samma rabatt på nästföljande timme som övriga tävlande.

Tränahjärnan & klaraskolan

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
2 Kommentarer

Kommentering är stängd.