Hope is a declaration of what is possible. #tefilosofi

Vikarierande hopp till din tjänst

Vikarierande hopp och projektledare för ditt företags framgång

Ibland i företagandet kan det kännas tungt och man kan tröttna på att kämpa ibland. Har du varit där och känt den känslan? Hur varje dag känns som en kamp för att överleva som företagare, hitta nya kunder, nya idéer, nya lösningar… I de perioderna är det inte roligt att vara företagare och det är lätt att tappa modet och hoppet.

Det är där jag gärna kliver in. Jag vill hjälpa dig att hitta tillbaka till gnistan i ditt företag. Till minnet av varför du en gång startade. Till glädjen i ditt företagande. Jag vill kliva in och vara ditt ställföreträdande hopp när du själv inte riktigt hittar det. Ibland är det allt som behövs en stund, för att du ska komma igång i full fart igen.

Du får gärna använda mig som vikarierande hopp. Jag kallar mig även projektledare för ditt företags framgång. Det är inte så lätt att se vägen framåt när man traskar på i sina invanda skogar. Jag hjälper dig att lyfta blicken och sätta fokus på den plats du vill komma till. Kanske finns det vinglande stigar att passera på vägen, men tänk vilket äventyr det kommer att bli!

Hope is a declaration of what is possible.
Hoppet visar på vad som är möjligt.
Hope is a declaration of what is possible. #tefilosofi

Begreppet vikarierande hopp lärde jag mig under mina studier till socionom på 90-talet. Gillar det fortfarande, kanske för att det säger något om hur jag själv gärna arbetar. Att gå in och avlasta en stund när det egna hoppet har tagit paus. Att hjälpa till att få syn på möjligheterna och lusten att jobba för att nå dem.


Jag är med i bloggutmaningen #blogg100. Denna kvällsliga #tefilosofi fick bli inlägg 22 av 100.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)