Internet i fokus 2015

Internet i Fokus – live

Följ Internet i Fokus live via Twitter!

Idag är det dags för Internet i Fokus igen! En konferensdag för den som intresserar sig för hur vi gör affärer på nätet. Både för den som erbjuder tjänster åt andra inom sådant som webbutveckling, sociala medier o s v, och för den som är företagare och själv ägnar sig åt dessa frågor i sitt företagande.

Jag kommer att finnas där och mingla med företagarkollegor, insupa massor av ny kunskap och låta mig inspireras för att kunna föra kunskapen vidare till alla mina kunder. Jag kommer förmodligen att twittra en hel del på plats. Även om jag i år inte ingår i den officiella twitterskaran som jag ofta brukar, så lär jag inte kunna låta bli att twittra. Men kanske att det inte blir så frekvent från min sida som vanligt. 🙂

Inbäddat twitter

Här kan du följa det som skrivs om Internet i Fokus med hashtag #IIF2015 på Twitter.


Alla spännande talare för i årInternet i fokus 2015

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)