Cykel Calle Friberg

Fokusera på vad du sätter igång

”Var stark genom hela utmaningen”

När jag tränar börjar jag ofta värma upp med ett pass på en spinningcykel med videoinstruktion. Passar mig perfekt att jobba i min egen takt på det viset! Jag kan fokusera på mig själv och vilken form jag är i just då.

Idag hörde jag instruktören säga något som slog mig att det stämmer lika bra in på företagandet och entreprenörskapet som på fysisk träning:

Fokusera på vad du sätter igång.

Var stark genom hela utmaningen.

Träna kontinuerligt.

Hyperfokusera

Det finns en studie (jag kommer tyvärr varken ihåg vilken studien var eller de exakta siffrorna just nu) som visar att väldigt många av våra framgångsrika entreprenörer har en förmåga att hyperfokusera. Alltså att verkligen fästa blicken på målet och koncentrera sig fullt ut.

Det tror jag är en nödvändighet för oss som är entreprenörer. Har man många idéer är det lätt att bli splittrad och att ägna sig åt många saker samtidigt.

Eller vad säger du? Kan du känna igen dig?


 

Cykel Calle Friberg. Fokusera på vad du sätter igång.Cykelfantast Calle Friberg på hög höjd.

Inte riktigt min nivå på cykling, utan jag håller mig till det som passar mig bättre… 😉

Fokusera på vad du sätter igång.

 

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)