«

»

Höjdarna på höstmarknad!

Solig höstmarknad med mycket nätverkande

I Kävlinge ordnas marknad varje vår och höst. Det är ett trevligt arrangemang då alla (nåja nästan) alla företag och butiker syns inne i byn. Det är så härligt med de lokala krafterna samlade, och man kan flanera runt och prata med företagarkollegorna, kommunens tjänstemän, politiker, grannar och vänner.

Fyndat

Med mig hem från helgens höstmarknad hade jag gott bröd från Huvudstorp No 4, bresaola från Matmakarna, dadelbollar från sommarlovsentreprenören Walter Nilsson (som nu utvecklar sitt sommarprojekt till ett permanent företag), cirkusbiljetter för hela familjen (Sparbanken Öresund bjöd på dem), och dotterns biocheckar som var en vinst i EKOmässans tipsrunda (9 av 10 rätt!). Och lite annat smått och gott. :)

Fotat

Jag brukar roa mig med att fånga Höjdarna på bild, d v s mina medföretagare i Höjdarna – nätverket för företagsamma kvinnor i Kävlinge kommun. Här är ett axplock av dem som syntes i vimlet och dessutom lyckades fastna i min kamera.

 

Höjdarna

Höjdarna är nätverket för företagsamma kvinnor i Kävlinge kommun. Den geografiska benämningen kommer av att vi har ett verksamhetsstöd från Kävlinge kommun, men du är lika välkommen till oss om du är bosatt och verksam i en grannkommun. Vi ordnar aktiviteter för dig som är företagare, delaktig i ett familjeföretag eller på andra sätt känner dig företagsam. Våra aktiviteter syftar till att ge dig affärsnytta, stöttning i företagandet och kontakter i det lokala näringslivet. Medlem blir du genom att anmäla dig på http://hojdarna.se och samtidigt betala in årsavgiften på 250 kr (bankgironr finns på hemsidan). Välkommen!

Om författaren

Maria Kullberg

Maria Kullberg arbetar med verksamhetsutveckling för småföretagare. Hon arbetar lösningsfokuserat och målinriktat. Gärna med hemsida och sociala medier som kraftfulla verktyg i din verksamhetsutveckling. Maria är socionom med inriktning på grupp och organisation och har vidareutbildning i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Hon brinner för att se andra utvecklas och växa och hjälper både arbetsgrupper och företagare till framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *