Boosta företaget: #kreativmarknadsföring - workshop

#kreativmarknadsföring – boost för företaget

Utveckla marknadsföringen och ge företaget en rejäl boost!

——-
Välkommen på en tvådagars workshop! Vi håller till på Falsterbo Kursgård i två dagar med övernattning. Vi fokuserar på kreativ marknadsföring med målet att utveckla din verksamhet och ge dig fler kunder. När du åker hem har du med dig material, idéer och strategier för ditt fortsatta arbete och har kommit många kliv framåt!

Plats: Falsterbo Kursgård

Tid: Onsdag 10 september – torsdag 11 september

Kostnad: 3 500 kr + moms, för deltagande, mat, logi i enkelrum och materialkostnader. Är ni två som önskar dela rum, erhålles 200 kr i rabatt/person.

Anmälan: Senast 11 augusti på kullbergutveckling.se/events/4/kreativmarknadsforing-tvadagarsworkshop/

EXTRA ERBJUDANDE VID SNABB BOKNING!
Du som bokar dig under juli får ett presentkort med 50% rabatt på en konsultation hos KullbergUtveckling, att nyttja före eller efter kursen (gäller max två timmar och endast ett tillfälle).

#kreativmarknadsföring - workshop ger boost för företaget

För vem?

Du är småföretagare och har varit igång ett tag. Du vill komma ett snäpp längre, nå ut till fler så att du kan lyfta din omsättning. Kalla samtal är inte riktigt din grej, utan du vill hitta sätt som passar dig bättre. Du känner att du inte riktigt hinner med det strategiska tänkandet i vardagen, utan vill komma iväg för att få saker gjorda. Dessutom vill du slå två flugor i en smäll och göra det tillsammans med andra trevliga företagare som kan inspirera i arbetet.

Max antal deltagare är 15 för att gruppen inte ska blir för stor.

Hur?

Vi arbetar målfokuserat med flexibla arbetsformer. Vi varvar genomgångar i helgrupp med eget arbete, arbete i smågrupper och i par. Du kommer att arbeta med dina egna frågeställningar från början till slut. Du får och ger feedback i gruppen. Jag står för arbetsblad, övningar och tidsramar utifrån behov och ser till att vi hela tiden för arbetet framåt.

Vad?

Vi tar avstamp i dina visioner för företaget och låter det bli underlag för marknadsföringen. Vi jobbar med målfokus, nuläge och målgruppsanalys. Vi spånar idéer, strategier och val av kanaler för marknadsföringen. Vi pratar paketering och formuleringar och det du önskar!

Kursledare?

Maria Kullberg Foto: damjournalen.seMaria Kullberg är verksamhetsutvecklare för småföretagare och har en specialinriktning mot marknadsföring, hemsida och sociala medier. Hon har drivit projektet ”Gör ditt företag synligt. Personligt varumärke på internet” och ”Vässa Ditt Företagande”. Hon håller kurser i bl a kreativ marknadsföring för småföretagare, WordPress och sociala medier. Hon arbetar alltid målfokuserat och alltid med hjärta för din verksamhet.

Varmt välkommen att få en rejäl boost för företaget! Boka din plats på kullbergutveckling.se/events/4/kreativmarknadsforing-tvadagarsworkshop/!

Frågor eller funderingar?
Hör av dig! 0701-45 37 00 eller maria@kullbergutveckling.se.

🙂

Fortsatt skön sommar så länge!
/Maria

Inbäddat från Instagram om denna boost för företaget. Klicka på länken för att få upp bilden i eget fönster så du kan läsa bildtexten. 🙂

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)