Maria Kullberg: Fira framgångar!

KullbergUtveckling 5 år! Man ska fira framgångar!

Fem år!

I lördags firade jag att KullbergUtveckling har funnits i fem år.

Jag har inget exakt startdatum att hänvisa till, men namnet på företaget föddes sommaren 2007, och jag hade uppdrag som jag fakturerade genom annat företag då. F-skattsedeln fick jag i slutet av året.

Fira framgångar: "Jag ville alltid uppfinna något..." (tavla på min vägg)

Viktigt att fira framgångar

Jag är övertygad om vikten av att lägga märke till och fira sina framgångar. Att uppmärksamma det du har gjort bra ger dig inte bara bättre självförtroende, det gör också att du reflekterar över vilket håll du är på väg och vad du vill göra mer av.

Jag är verkligen nöjd över mina fem år med KullbergUtveckling – näst efter mina två fina barn är företaget det bästa jag har skapat här i livet.

Jag inser när jag tittar i backspegeln att jag vill ha många fler år med KullbergUtveckling, så jag siktar på 10 års-jubileum år 2017.

Välkommen då! 🙂

Hela livet på en gång

KullbergUtvecklings femårsjubileum sammanföll med att jag själv nollade så jag slog samman firandet av tilldragelserna. Jag ser ingen anledning att dela upp livet strikt i jobb och privatliv, utan tycker om att livet hänger samman. Och för mig som företagare är många av mina affärskontakter också goda vänner.

Häftiga saker händer när människor som inte brukar ses kommer samman, och känslan av att världen inte är så stor blir ibland påtaglig. En skön känsla, tycker jag. Vänner och bekanta som jag inte hade en aning att de kände varandra hälsade glatt och igenkännande, vänner som var bekanta eller helt nya för varandra fann beröringspunkter som ingen anat innan denna dagen började. Tänk vad goda samtal över en god bit mat kan göra!

Gästernas koppling till mig kan delas in i några olika delar av mitt liv; familj och släkt, barndoms- och ungdomsvänner, dansvänner (min man hörde till dem innan han blev min man), körsångsvänner, grannar, samarbetspartners och kunder bl a. Och så har vi ju barndomsgrannen (Stora Ia) som passade mig (Lilla Ia) som barn och som numera är både vän och affärskontakt. Livet hänger ihop så varför försöka dela på det? 🙂

Maria Kullberg fick burk med berättarkapital av Damjournalen

En av gästerna var Viveka Eriksson, Damjournalen, en av mina samarbetspartners i projektet Gör ditt företag synligt! Personligt varumärke på internet. Hon hade som vanligt kameran med sig, och skänkte ett stycke av sitt berättarkapital till KullbergUtveckling. Den står nu i kontorsfönstret och påminner om en härlig fest och ett härligt år med projektet. Här skriver Viveka om lördagen: KullbergUtveckling fyllde 5 år

Tack

Jag fick en helt underbar dag i lördags, tack vare fantastisk support i köket från framförallt mamma Elisabeth, svärmor Maj-Lis och svärfar Lasse, syster Sara samt min bättre hälft Magnus, och inte minst helt underbara gäster. Det bästa med att hålla Öppet Hus är att alla inte kommer samtidigt utan jag hinner prata lite med alla. Det gör mig glad att ha så fina vänner!

Jag fick också många fina presenter. Jag ser fram emot massage och spa och kan göra mig själv fin med sjal, örhängen och halsband, mitt äppleträd kan pyntas med en pileprydnad, bordet med ljusstakar och ljuskrans, och jag kan njuta av glögg, gott vin, vinäger, olja och choklad. Och ni ska veta att jag verkligen uppskattar de presenter som har getts i mitt namn till förmån för andra, t ex via presentermotfattigdom.se. Jag har fått en dräktig get som ges som komigånghjälp till ett fattigt hushåll i Malawi, starta-eget-bidrag till en kvinna (också i Malawi), flera skolböcker och t o m ett helt skolår och mycket annat fint. Ni vet väl vad lyckoforskningen säger? Att man blir lycklig av att göra gott för andra. Och i detta fallet blir jag väldigt lycklig av att ni har gjort gott för andra, inte bara för mig!

Stort och varmt tack för det!

Fira framgångar! Maria Kullberg Maria Kullberg: Fira framgångar!

Fira framgångar: Ljuskrans från Maria Edgren med familj Fira framgångar: Blommor från körsångsvännerna

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)