städat var det här

Städat var det här :)

Idag har jag jobbat med att få fason på mitt kontor för imorgon får jag sällskap. Jag hoppas kunna bjuda på en presentation av detta nya sällskap så småningom, men jag håller er på sträckbänk lite till. 🙂

Hur som helst blev det en välkommen anledning att ta tag i en röjning av kontoret. Jag kan inte säga ”mission accomplished” riktigt ännu, men det känns redan klart bättre. Jag har fått in en skrivbordsplats till, med både dator och arbetsyta. Trodde inte det skulle få plats men blev riktigt bra!

Äntligen har mina dokumentsamlare fått etiketter så att jag kommer ihåg vilken jag tänkt ha till vilka papper. Det är små detaljer, men som underlättar vardagen mycket. När jag inte snabbt nog vet var jag ska lägga mina papper hamnar de på skrivbordet i högar. När jag sen behöver göra plats blir de snabbt en gemensam hög, och vips så tar det längre tid att hitta något nästa gång. Någon som känner igen sig, eller är det bara jag som gör så?

Jag gillar ytor där jag kan breda ut mig. Lyckades få till en lagom yta för visitkorts- och broshyrställ som tidigare stått ganska inklämda. Den ryska lackasken som kommer från min farfar får numera husera extra visitkort för KullbergUtveckling, Nätverk Arbetslivet och Höjdarna. Behändigt att snabbt komma åt när jag ska iväg och behöver fylla på förrådet i väskan. 🙂

städat var det här

Den som däremot blivit husvill idag är min stora pilatesboll som jag varvar skrivbordsstolen med. Vet inte riktigt var den ska få bo; kommer den för långt iväg blir den ju inte använd… Ja, det får jag klura på.

Och sen har jag hittat en hel del spännande papper som jag hade velat läsa/läsa om. De har blivit sparade till något lämpligt tillfälle, och det känns som att det ligger många guldkorn här. Undrar just när det lämpliga tillfället kommer? 🙂

 


Jag är med i bloggutmaningen #blogg100. Detta är inlägg 15 av hundra. Bara 85 kvar nu. 😉

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)