Kävlinge-Furulund Samverkan Extra stämma 20141210

Styrelseuppdrag i Kävlinge-Furulund Samverkan

Nytt styrelseuppdrag

I förra veckan blev jag invald som ledamot i interimstyrelsen för Kävlinge-Furulund Samverkan. Det är en samverkansorganisation för handeln och andra företag, fastighetsägare och Kävlinge kommun. Syftet är att utveckla området från Furulund – Kävlinge City – Kävlinge Annehäll. Det ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma tillsammans!

Kävlinge-Furulund Samverkan Extra stämma 20141210

Samverkan är grejen

Jag har varit med på två studieresor som kommunens tjänstemän och politiker har gjort tillsammans med representanter för företagarföreningarna. En av de absolut viktigaste lärdomarna av de resorna är: samarbete. Vill man ha en levande plats till glädje för boende, besökare och företag behöver man samarbeta och samverka. Så denna förening är ett led i att göra just detta.

Många goda krafter!

Jag tycker att det är positivt att bo och verka i en kommun som har förstått detta och väljer att agera i den riktningen också. Förhoppningen är att den nya föreningen ska kunna avlasta de fantastiska företagare i Kävlinge och Furulund som har lagt ner massor av timmar på att skapa trevliga aktiviteter i kommunen. Jag tänker bl a på Agneta Thulin på Färgglatt, Marie Nilsson på Nilsson & Son Radio & TV, Kjell Johansson på Furumacken. Stort tack till er och alla andra som bidrar med så mycket!

 

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)