Introduktion till WordPress. Nätverk Svedala 3 oktober.

Lär dig grunderna i WordPress

Tid: Den 3 oktober 07.45-09.00

Plats: Erlandsdalsgården, Erlandsdalsgatan 2, Svedala

Kostnad: 250 kr inkl moms. Frukost ingår.

Anmälan: till info@natverksvedala.se

Introduktion till WordPress

Jag berättar om hur WordPress fungerar och hur du kan göra för att starta din egen hemsida med hjälp av verktyget. Jag visar hur du redigerar bild och text och skapar en sidopanel. Dessutom bjuder jag på strategitips att ha med dig i tankarna när du ska bygga upp din hemsida. Och tips för hur besökare och sökmotorer ska gilla din sida och vilja återkomma till den.

Maria Kullberg

är verksamhetsutvecklare och arbetar med företag som vill växa och utvecklas. Hon använder gärna hemsida och sociala medier som verktyg. Ett av Marias projekt är ”Gör ditt företag synligt – Personligt varumärke på internet” som syftar till utveckling för de 24 deltagande företagen. Hon utbildar i Facebook för företag och att använda WordPress för hemsida/blogg.

Nätverk Svedala - den lokala kraften

Nätverk Svedala

är ett aktivt företagsnätverk öppet för alla som äger eller är anställda på ett företag med säte i Svedala kommun. Genom att lära känna andra företagare, kan vi lättare rekommendera varandra till nya kunder. Syftet är att skapa affärer, bidra till ökad kontakt mellan Svedalaföretag, samt förkovran genom föreläsningar. Föreläsningarna är öppna för företagare även utanför nätverket. http://natverksvedala.se

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)