answergarden.ch - verktyg för feedback

Kul verktyg för feedback

Behöver du ett verktyg för att lämna/ta emot feedback?

Jag fick tips om ett kul verktyg för att ta emot feedback på nätet. Det skapar kanske inget vetenskapligt underlag, men är ett kul visuellt och lättanvänt verktyg. Låt dina besökare på hemsidan tycka till om något och se resultatet växa fram som ett moln av åsikter och tankar. Ett sätt att skapa interaktivitet på din hemsida och ett sätt att få in feedback kring något specifikt ämne. Kanske kan det vara en hjälp i din verksamhetsutveckling?

Var? Hur?

Du kan antingen skicka folk till en sida på AnswerGarden eller så bäddar du in en ruta på din hemsida/blogg. Du kan se här nedanför hur det sistnämnda ser ut.

Du skriver in en enkel fråga (begränsat antal tecken och det verkar strula med åäö som du ser i mitt test nedan). Om du anger ett lösenord när du skapar din fråga kommer du att kunna gå tillbaka och redigera din fråga. Anger du e-postadress får du ditt lösenord och en länk till frågan skickad till dig.

Testa!

Här nedan har jag gjort en fråga för att testa verktyget ”Tror du att detta kan vara ett användbart verktyg?”. Så mycket längre text än så får inte plats. Sen har jag tagit koden för att bädda in rutan i normalstorlek. (Här i WordPress går jag till HTML-läget och klistrar in koden på den plats jag vill att rutan ska ligga.

Prova att skriva in något i rutan nedan och se resultatet stuva in sig i textmolnet! Du har 20 tecken på dig för att svara, och ord som skrivs flera gånger växer och blir större än övriga.

Jag testar… at AnswerGarden.ch.

answergarden.ch - verktyg för feedbackJag vill prova att göra en egen fråga!

För att själv testa detta verktyg för feedback går du till: http://answergarden.ch
Om du testar – skriv gärna en rad här vad du tyckte. Och om du vill ha fler svar kan du lämna din länk här nedan i din kommentar. 🙂

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)