Inspiration you seek is already within you

#tefilosofi – inspiration för ditt företag

#tefilosofi på Instagram

Med lite lagom ojämna mellanrum lägger jag upp #tefilosofi på Instagram, och tänkte att jag vill bjuda på det här på bloggen också. 🙂 Det började med de små texter som finns på tepåsarnas lapp, och som fick mig att filosofera en stund ihop med teet. Ibland går associationerna allmänt om livet, men roligast blir det att ta utgångspunkt i företagandet.

Inspiration you seek is already within youJag börjar med en inbäddad #tefilosofi om inspiration från Instagram. Just den här lilla lappen valde att hoppa ner i tekoppen för mig. Mitt i smeten ska inspirationen vara. 🙂

– Inspiration you seek is already within you
– Inspirationen du söker finns redan inom dig.

Det här är precis min utgångspunkt när jag hjälper företag att utvecklas. Du är den som vet varför du startade ditt företag, vilka drivkrafter du har och vilka drömmar du har för företaget. Mitt jobb är att hjälpa dig att identifiera och formulera det så att det blir något du kan använda. Så att det blir en inspiration som driver dig framåt i ditt företag!

 

 

Vill du följa mig på Instagram heter jag @mariaekullberg!

 


Fotnot: Jag är med i bloggutmaningen #blogg100. Detta är inlägg #10/100.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)