Kreativ marknadsföring KullbergUtveckling

Inspiration för din marknadsföring

Jag både föreläser och utbildar kring marknadsföring, och tycker det är fantastiskt roligt att kunna bidra till tillväxt i företag genom att de hittar sina kanaler och sina sätt att marknadsföra sig på.

Det ska vara roligt med marknadsföring!

Kreativ marknadsföring KullbergUtvecklingJag ser det som en stor kreativ verktygslåda som man kan leka med när man ska göra sitt företag synligt. Det finns så mycket kul sätt att göra saker på, och när vi lyckas tänka utanför den berömda boxen brukar det bli som allra bäst. Tänk själv vilken rolig kreativ process som måste föregå ICA-reklamen. 🙂

Nu menar jag inte att du ska ägna dig åt att göra en mångårig TV-såpa för att marknadsföra dig, men släpp tankarna loss! Varför inte spåna tillsammans med andra? Fastna inte i dina informationsblad som sett likadana ut från år till år. 🙂 Kika under Kreativ marknadsföring eller Aktuellt här på hemsidan. Kanske det finns något på gång som kan passa dig.

Inspiration för din marknadsföring

Här är två PowerPointar som jag har använt när jag pratat marknadsföring i olika sammanhang. Jag har laddat upp dem på min Slideshare-kanal för att du ska kunna bläddra i dem direkt här på min hemsida.

Den ena tar upp grundtankar kring marknadsföring som du som småföretagare kan ha med dig i bagaget när du ska ta grepp om din marknadsföring. Den bjuder även på ett axplock av den stora kreativa verktygslåda som finns att gå loss i för att hitta idéer. Något där som passar dig?

Den andra sliden är fokuserad på de tre kanalerna Twitter, Facebook och Instagram.

Kreativ marknadsföring

Facebook, Twitter och Instagram

 

Fotnot: Jag är med i bloggutmaningen #blogg100. Detta är inlägg #4/100.

Imorgon blir det tips om Twitter!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
4 Kommentarer
  1. Mia
    Mia says:

    Detta ska jag kolla närmre på i morgon bitti när korridoren på jobbet är tyst o stilla och bara jag har kommit 😀 Perfekt start på dagen tror jag det blir 😀

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] gärna del av inlägget Inspiration för din marknadsföring där jag bjuder på ett par slides jag brukar använda när jag […]

Kommentering är stängd.