En höjdare på att skapa nätverk. Sydsvenskan 20141112

I huvudet på ett nätverksproffs – Sydsvenskan

Trevlig artikel om Maria Kullberg i Sydsvenskan

I huvudet på ett nätverksproffs - Sydsvenskan 20141112

Läs Sydsvenskans artikel: En höjdare på att skapa nätverk

Med anledning av att mitt år som Årets Höjdare går mot sitt slut och det är dags att utnämna nästkommande Årets Höjdare, så blev jag kontaktad av journalisten Peter Sjöberg som ville skriva i tidningen Hallå Kävlinge/Löddeköpinge om mig. Tydligen hamnar artiklarna under Omkretsen på webben också, och på ”löpet” där låg bilden och rubriken som du ser här ovan. I trevligt sällskap av Anita Nyberg som precis öppnat ett mysigt café på Mårtensgatan i Kävlinge, Café M.

Hur som helst blev det en väldigt trevlig artikel som lyfter fram lite av bredden i det jag ägnar mig åt. Annars behöver man ofta smalna av det man berättar om så mycket att helheten går förlorad. Jag är en bred person i min verksamhet, och nätverkandet och verksamhetsutvecklingen går som en röd tråd genom allt.

Höjdarna

Jag har varit medlem i Höjdarna sen 2007, och aktiv i planeringsgruppen nästan ända sen dess. Ett nätverk som har betytt och betyder mycket för mig och mitt företagande. Jag är oerhört stolt över utmärkelsen. Både över att ha varit med och instiftat den, och över att själv ha fått den. Den bygger på nomineringar från medlemmarna vilket är ett väldigt fint betyg på att det jag gör uppskattas!

En höjdare på att skapa nätverk. Sydsvenskan 20141112

Nätverk Arbetslivet 5 års frukostNätverk Arbetslivet

I artikeln nämns också Nätverk Arbetslivet som jag tog initiativ till 2009. Vi har ett frukostseminarium på fredag för att fira vår femårsdag. Det finns några platser kvar p g a sena återbud. Välkommen till en morgon med frukost, nätverkande och korta föredrag med perspektiv på arbetslivet.

Läs hela programmet och anmäl dig här:
http://gottarbetsliv.se/5-ars-frukost

Nätverk för målinriktad business 2015Grupp för företagare som vill utvecklas

Som går att läsa i artikeln startar en grupp för företagare som vill utvecklas tillsammans under år 2015. ”Nätverk för målinriktad business” är du varmt välkommen att anmäla dig till. Om intresse finns startar en grupp i Kävlinge och en i Malmö.

Mer information hittar du under Aktuellt. Anmäl ditt intresse så kontaktar jag dig!

Omslagsflicka

Omslaget från papperstidningen får jag ju bjuda på också, för er som inte får den i brevlådan:

Maria Kullberg på framsidan till Sydsvenskans tidning Hallå 20141112

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)