KullbergUtveckling - med hjärta för din verksamhet

Med hjärta för din verksamhet

KullbergUtveckling arbetar med hjärta för din verksamhet!

När jag träffar dig ligger mitt fokus på din verksamhet. Det är den jag sätter i första rummet och ser som min egentliga uppdragsgivare. Det är den jag vill lyfta genom mina insatser, oavsett vad vi arbetar med.

Du som företagare/ledare är en viktig del av verksamheten, men du är inte din verksamhet ens om du är ensamföretagare och säljer dina tjänster, det du har i huvudet och fingertopparna. Du är en del av verksamheten och det finns många andra delar som också är viktiga.

Tillsammans tittar vi på vad som behövs för att din verksamhet ska komma framåt. Jag säger kanske inte alltid det som är bekvämt för dig, men jag säger alltid det jag ser som bäst för din verksamhet. Alltid med hjärta för din verksamhet!

KullbergUtveckling - med hjärta för din verksamhet

 

Så när jag säger att jag arbetar med hjärta för din verksamhet, så har jag också ett stort hjärta för dig. Trivs inte du med det du gör kommer inte verksamheten att bli bra, och är inte verksamheten bra kommer inte du att trivas. Det går hand i handske – verksamhetsutveckling och arbetsmiljö.

Med det vill jag skicka en stor kram till dig på Alla Hjärtans Dag!

Vem skickar du den vidare till för att föra din verksamhet framåt?

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)