Ny hemsida 2011!

Skomakarens barn gör en hemsida…

Så glad jag är att äntligen kunna presentera KullbergUtvecklings nya hemsida för er! Det har varit en lång process att ta fram den, kan jag säga. Dels har jag, jämfört med min förra hemsida, förändrat mina tjänster ganska mycket. Framförallt arbetar jag numera även inriktat mot företagare, och med inriktning på hur företag kan använda sociala medier och hemsida för att utveckla sin verksamhet.

Och det är bra mycket lättare att bygga en hemsida åt någon annan – det där med skomakarens barn, du vet. 🙂

Välkommen!

Hur som helst är du nu varmt varmt välkommen hit till min nya hemsida. Här ska du kunna hitta information om det mesta av vad jag arbetar med. Jag har en längtan efter att skriva om verksamhetsutveckling med konkreta exempel på hur företag har arbetat. Vi får väl se om det kommer till uttryck här i bloggen. 🙂 Jag kommer också att bjuda på en del konkreta tips när det gäller hemsida, blogg och sociala medier.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)